02.11.07

Ensopegada previsible

Primera derrota al Mundial de corfbol

La Selecció Catalana de corfbal va començar amb derrota aquest dijous la seva participació al Mundial que es disputa a la ciutat txeca de Brno. El combinat dirigit per Tilbert La Haye va anar sempre a remolc del rival, el gran favorit a la victòria final, i va acabar perdent per un contundent 29 a 11.
Ara, Catalunya ha de lluitar per guanyar els altres dos partits de la primera fase i assegurar-se la segona posició del grup A. La primera cita serà aquesta tarda (15:45h) contra la Xina, un equip teòricament assequible. Demà dissabte (15:45h) els nostres s’enfrontaran a Portugal. Previsiblement els holandesos seran primers de grup, però Catalunya, amb dues victòries en aquests dos partits, aconseguiria el bitllet per jugar la lligueta de quarts de final, que es disputarà dilluns i dimarts de la setmana vinent.

Links:
Federació Internacional de Korfbal (IKF)
Federació Catalana de Corfbol (FCK)
Campionat del Món Brno 2007