31.10.07

Catalunya continua intractable

Líder de la Copa Amèrica

La Selecció Catalana es mantè ferma al capdavant de la classificació de la Copa Amèrica d’hoquei patins. Els de Jordi Camps van sumar aquest dimarts a la nit la seva tercera victòria contra una jove i inexperta selecció colombiana, i des del primer minut els nostres van portar la iniciativa del joc. Els colombians amb prou feines van arribar a la porteria d’Octavi Tarrès i, en canvi, els catalans van oferir un recital en atac. El resultat final parla per sí sol: 11 a 0.
Catalunya suma ja 9 punts, amb 27 gols a favor i només 4 en contra. Per darrere seu trobem la selecció del Brasil, amb 6 punts, i Xile i l’Argentina, amb 4 punts cadascuna. Precisament els argentins van aconseguir també dimarts la golejada del torneig: 22 a 1 contra la selecció dels Estats Units. Els nord-americans seran aquest dimecres (16h, hora catalana, en directe pel 33) els rivals de la Selecció Catalana. Segons ha avançat el Seleccionador Jordi Camps “és un equip poc desenvolupat tècnicament però molt fort físicament”. Així doncs, previsiblement avui hauríem de veure una nova victòria de Catalunya en un partit molt exigent.