31.10.07

Arriba la gran cita

Comença el Mundial de corfbol

La localitat txeca de Brno acull des d’aquest dijous 1 de novembre i fins el dia 10 el Campionat del Món de corfbol. La Selecció Catalana compartirà grup amb Holanda, Portugal i la Xina, i aspira a superar la primera fase, com a segons de grup, ja que els holandesos són els grans favorits a la victòria final. Un cop a la fase eliminatòria, intentaran arribar el més lluny possible.
El seleccionador català, Tilbert La Haye, després de mesos treballant i definint la convocatòria, ha desplaçat un combinat que aspira a ser la sorpresa del campionat. El corfbol cada cop gaudeix de més implantació al nostre país i els nostres jugadors cada cop milloren més el seu nivell. Ahir, abans de volar cap a Txèquia, la Selecció va ser rebuda per la Secretària General de l’Esport, Anna Pruna, al Museu Melcior Colet de Barcelona. Pruna va destacar la feina de base que s’està fent ja al nostre país amb aquest esport i va aventurar molts èxits de la nostra Selecció de corfbol a mitjà termini.

Els horaris dels partits de la Selecció Catalana a la primera fase del Mundial són aquests:

1 de novembre
15:30h Catalunya-Holanda

2 de novembre
15:45h Catalunya-Xina

3 de novembre
15:45h Portugal-Catalunya

Podeu ampliar la informació al voltant al web de la Federació Internacional (IKF) i al web de la Federació Catalana (FCK)