30.10.07

Catalunya posa la directa

Dues victòries a la Copa Amèrica

La Selecció Catalana d’hoquei patins ha començat amb bon peu la seva participació a la Copa Amèrica 2007. Dilluns, al seu primer partit, va aconseguir una treballada victòria davant una jove però lluitadora selecció argentina. Els de Jordi Camps, cansats pel llarg viatge fins al Brasil i amb només un entrenament a la pista on es disputa el torneig, van patir per superar als argentins, però van acabar imposant la seva experiència i van guanyar per 6 gols a 3.

Aquest dimarts al migdia Catalunya ha jugat el seu segon partit. La nostra Selecció ja està més rodada i, a més, ha tingut la sort de jugar contra un combinat força més assequible, el de Sud-Àfrica. D’aquesta manera, la victòria d’avui ha estat força més contundent, 10 a 1. Aquesta nit, a les 23:30 hora catalana, Catalunya juga el seu tercer partit, en aquest cas contra Colòmbia, un partit que retransmetrà en directe el 33.

Consulteu els resultats i classificacions de la Copa Amèrica aquí.