29.10.07

La selecció debuta avui a la Copa Amèrica

Argentina, el primer rival

Ha arribat l’hora de la veritat. La nostra selecció debuta avui a la Copa Amèrica contra l’Argentina a les 23:30 hora catalana i en directe pel Canal 33. Els jugadors i cos tècnic de Catalunya van arribar ahir al vespre a Recife (Brasil), i tot just avui, faran el primer entrenament escasses hores abans de començar la competició. El cansament del viatge (alguns jugadors van agafar el vol d’anada dormint menys de 4 hores degut a la jornada de l’OK lliga) són els handicaps que haurà de superar el combinat de Jordi Camps. Davant no es veurà el màxim potencial de l’Argentina però sí un bloc jove que s’està preparant de cara al Mundial sub-20. Com es veu a la foto, la selecció compte amb el total recolzament de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes.