25.10.07

L’Euskadi-Catalunya de futbol, el 29 de desembre

”La Catedral” de San Mamés, escenari del partit

La Federació Catalana de Futbol ha confirmat que la nostra selecció tornarà la visita a Euskadi amb qui s’enfrontarà el dissabte 29 de desembre a Bilbao. El partit es disputarà a ”la Catedral” de San Mamés i significarà el primer partit de la selecció catalana fora de Catalunya des del 21 de novembre de 1973. 34 anys enrere Catalunya va disputar un partit a Múrcia contra una selecció del sud-oest per recaptar fons a favor dels damnificats per les inundacions. El resultat va ser favorable, 1 a 2, i a l’equip català hi van jugar de titulars homes com Rexach, Cruyff o Sotil.
L’Euskadi-Catalunya serà una nova oportunitat de reivindicar conjuntament l’oficialitat de totes dues seleccions, tal i com es va fer el passat 8 d’octubre de l’any passat al Camp Nou. Catalunya i Euskadi, que aleshores van jugar en data FIFA, van empatar a 2 davant 56.354 espectadors (la tercera millor entrada de la jornada internacional només superada per l’Anglaterra-Macedònia i l’Escòcia-França). La Plataforma informarà properament de les activitats que té preparades tant de cara al viatge com al partit.