24.10.07

Preparats pel Mundial

Últims amistosos de la Selecció de corfbol

La Selecció Catalana absoluta de corfbol disputarà del 30 d’octubre al 10 de novembre el Campionat del Món a Brno, a la República Txeca. En aquest Mundial, que arrenca dimarts de la setmana vinent, Catalunya compartirà grup en la primera fase amb Holanda, Portugal i la Xina. El debut serà dijous 1 de novembre contra el combinat holandès (15:30h).
La convocatòria per a aquesta cita és la formada per Sergi Gabriel, Alexis Escardibul, Xavi Vidal, Javier Blázquez, Dani Vidaña, José Luis Jurado, Jordi Díaz, Luis Manuel Rosa, Alba Juncosa, Beatriz de Mora, Montse Cortés, Marta Flores, Raquel Varela, Cristina Visconti, Lidia Soriano i Susana Jurado.

Després de mesos d’entrenaments i preseleccions, setze jugadors van culminar la seva preparació el passat cap de setmana amb dos partits amistosos contra l’equip holandès del Top Sassenheim. Dissabte 20 d’octubre, al pavelló de L’Illa Diagonal de Barcelona, van perdre per 13 a 15, i diumenge 21 van tornar a caure, en aquesta ocasió a Reus i per 12 a 16. Malgrat aquestes dues derrotes, el seleccionador català, Tilbert La Haye, va aprofitar per fer les darreres proves abans del campionat. El tècnic és optimista de cara al Mundial i confia fer-hi un bon paper.