23.10.07

Arriba la Copa Amèrica

Segon torneig internacional oficial per Catalunya

El Seleccionador Nacional català d’hoquei patins Jordi Camps ja té definida la convocatòria de 10 jugadors per disputar la Copa Amèrica, que tindrà lloc a la ciutat brasilera de Recife entre el 29 d’octubre i el 3 de novembre. Serà la segona ocasió en que la Selecció Catalana masculina disputarà un torneig oficial, després del Mundial ‘B’ de Macau 2004. La Selecció femenina també va disputar la Copa Amèrica femenina el passat estiu a Xile i va acabar en una excel·lent segona posició.
De cara a aquesta competició, finalment s’ha arribat a un acord satisfactori entre la Federació i els clubs de l’OK Lliga i no s’haurà de suspendre cap jornada. La llista de convocats és aquesta: Miquel Masoliver i Octavi Tarrés (Barcelona), Ivan Tibau (LLoret), Eloi Mitjans (Noia), Xavi Lladó (Blanes), Jord Carbó (Vic), Jordi Molet (Reus), Marc Navarro (Igualada), Albert Casanovas (Vilanova) i Oriol Pons (Voltregà).

La Copa Amèrica, que arrenca dilluns vinent, tindrà set equips participants: Argentina, Brasil, Catalunya, Xile, Colòmbia, EUA i, com a selecció convidada, Sud-Àfrica. El mateix dia 29 Catalunya debutarà contra l’Argentina: serà la matinada de dilluns a dimarts, a les 02:30h, hora catalana. Dimarts, els de Jordi Camps jugaran dos partits contra Sud-Àfrica i Colòmbia; dimecres un únic enfrontament contra els EUA; i per dijous 1 de novembre quedaran dos partits més, contra Xile i el Brasil. Divendres 2 de novembre es jugaran els quarts de final i les semifinals, i dissabte dia 3, la final i el partit pel 3er i 4rt lloc. La final serà també a les 02:30h de la matinada de dissabte a diumenge.

Podeu seguir aquesta competició al web oficial de la Copa Amèrica 2007