22.10.07

Catalunya, segona d’Europa

Irlanda domina el P&P continental

La Selecció Catalana de Pitch & Putt ha assolit la segona posició final al V Campionat d’Europa, disputat el passat cap de setmana a l’illa de Sardenya. Un cop més, però, la victòria ha estat pel combinat d’Irlanda, el gran dominador europeu, que ha guanyat les cinc edicions del torneig disputades fins ara.
L’equip català va superar sense problemes les dues primeres rondes i a quarts de final va eliminar Andorra amb molta autoritat, per un contundent 9 a 0. A les semifinals, la nostra Selecció es va desfer d’Holanda per un clar 7 a 2, però a la final es van trobar els invencibles irlandesos, que venien d’eliminar a les semifinals la Gran Bretanya. Primer es van jugar els tres partits per parelles i Irlanda ja es va avançar per 2 victòries a 1 (Marc LLoret i Joan Poch van sumar el primer punt en guanyar a la parella Paul O’Brien-Liam O’Donovan). Posteriorment es van disputar els sis enfrontaments individuals, i aquí, tot i el bon paper dels nostres, Irlanda va sentenciar, fins a acabar imposant-se per 6,5 a 2,5 (Jordi Serra va sumar un punt més contra William Buckley i Fernando Cano va aconseguir l’últim mig punt contra Ray Murphy).

D’aquesta manera, Irlanda es proclama campiona d’Europa per cinquena vegada i Catalunya, per segona edició consecutiva, acaba subcampiona d’Europa. Tercera va ser la Gran Bretanya, quarta Holanda i cinquena Andorra. Per darrere seu, i per aquest ordre, van acabar Noruega, Itàlia, França, San Marino i Suïssa.