17.10.07

Arrenca el V Europeu de Pitch&Putt

Catalunya, entre els favorits

Des de divendres i fins diumenge 21 d’octubre, la localitat de Chia, a Sardenya (Itàlia), acollirà el 5è Campionat d’Europa de Pitch&Putt. Hi prendran part 11 seleccions nacionals: Irlanda, Catalunya, Andorra, Itàlia, Anglaterra, Holanda, França, Noruega, Suïssa, Dinamarca i San Marino.
Irlanda és la gran dominadora continental d’aquest esport i ha guanyat les quatre edicions anteriors de l’Europeu. Aquest any, però, tindrà dos grans opositors, els catalans i els holandesos, que afronten aquesta cita amb molta confiança i uns equips de gran nivell. Els sis homes que integren la Selecció Catalana són Marc Lloret del P&P Platja d’Aro, Fernando Cano del P&P Gualta, David Solé del P&P Cambrils, Joan Poch del P&P Franciac, Daniel Coleman del P&P Can Rafel de Cervelló, Jordi Serra del P&P Sant Andreu de Llavaneres.

Catalunya juga amb un doble objectiu: derrotar per primer cop la totpoderosa Irlanda i millorar la tercera posició assolida ara fa dos anys a l’europeu d’Holanda. Aquest dijous, en la jornada prèvia, els equips practicaran sobre el camp que acollirà el campionat. Divendres es disputa la ronda de classificació, i dissabte i diumenge els enfrontaments en modalitat Matchplay.