16.10.07

Conferència al voltant de les seleccions

Aquest divendres a Vilanova i la Geltrú

La Penya Barcelonista de Vilanova i la Geltrú organitza per aquest divendres una conferència-col·loqui amb el títol ” Som una nació, volem seleccions catalanes”. L’acte pretén reivindicar l’oficialitat de les seleccions catalanes i compatarà amb la participació de l’escriptor Víctor Alexandre i el vicepresident de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes Sergi Blàzquez.
Amb l’organització d’aquest col·loqui, la Penya Barcelonista de Vilanova i la Geltrú vol adherir-se a la campanya que la Plataforma ve desenvolupant des de fa anys reclamant que Catalunya pugui competir oficialment i sota bandera pròpia en totes les disciplines.

Es convida a tota la ciutadania de Vilanova i la Geltrú i entitats del Garraf, en especial les esportives, a un acte que es presenta molt interessant i on segur es treuran moltes conclusions sobre el present i futur de les nostres seleccions.

Dia: Divendres 19 d’octubre
Hora: 20:00h
Lloc: Rambla Josep Anton Vidal, núm 8 de Vilanova i la Geltrú