15.10.07

Més de 21.000 queixes contra Villar

Èxit de la campanya de protesta

El passat diumenge la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes va donar per tancada la campanya de protesta contra la Real Federación Epañola de Fútbol per la prohibició del Catalunya-Estats Units. En total, des del 6 de setembre i fins el 14 d’octubre, 18.223 persones van enviar el formulari electrònic de protesta adreçat al seu president, Ángel María Villar, a travès del nostre web. A banda, més de 3.000 persones van enviar per correu ordinari l’escrit de protesta que vam lliurar durant la celebració de l’Onze de Setembre a l’Arc de Triomf de Barcelona.

Des de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes volem agrair la implicació de tots els catalans i catalanes que es van afegir a aquesta iniciativa voluntàriament per manifestar la seva indignació. Confiem que aquesta mobilització hagi deixat molt clar a la RFEF que la nostra Selecció de futbol importa a la nostra societat i que no es poden repetir situacions arbitràries i injustificades com aquesta en el futur.