11.10.07

Ara toca omplir els pavellons!

Catalunya-EUA de futsal

Les seleccions de futbol sala de Catalunya i els Estats Units disputaran dos partits amistosos en els propers tres dies. El primer tindrà lloc aquest divendres 12 d’octubre al Pavelló de Palau-Sacosta de Girona (Av. Montilivi s/n) a les 20h. I el segon es jugarà diumenge 14 d’octubre al Parc Esportiu Llobregat a Cornellà (Av. del Baix Llobregat/Sorral del Riu).

En tots dos casos, les entrades tindran un preu de 3€ i es podran adquirir a les guixetes dels respectius pavellons des d’una hora abans de l’inici dels partits. Cal destacar que tindran l’entrada gratuïta tots els col·laboradors de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes -presentant el corresponent carnet-, els subscriptors del diari El Punt i tots els menors de 16 anys.
Aquest migdia s’han presentat aquests dos enfrontaments a Barcelona. A l’acte, que s’ha fet a la seu de la Plataforma, hi han assistit el president de la Federació Catalana de Futbol Sala Josep Mª Zamora, el Seleccionador Juan Antonio Fernández i, per part de la Secretaria General de l’Esport, el Representant Territorial de l’Esport a Barcelona Toti Mumbrú.

Zamora ha manifestat que, evidentment, ni la data ni el rival escollits són casuals. Sí que és cert que estan preparant el preeuropeu del mes de novembre i que tenien previst jugar dos amistosos, però el vet de la RFEF al Catalunya-EUA de futbol previst per a aquest diumenge, els ha fet escollir la selecció nord-americana com a rival i aquest cap de setmana com a data. El Seleccionador, per la seva banda, s’ha mostrat molt motivat, un sentiment compartit pels seus jugadors, en un moment d’ambient enrarit com l’actual. Finalment, Toti Mumbrú, ha reiterat el compromís del Govern català en la lluita pel reconeixement internacional de totes i cadascuna de les nostres federacions i seleccions esportives.