08.10.07

El partit del 14-O, oficialment descartat

Comunicat de la FCF

“La Federació Catalana de Futbol no ha pogut disputar el partit amistós que tenia previst per al pròxim dia 14 d’octubre després de comprovar com qualsevol esforç per trobar un rival era boicotejat per la Real Federación Española de Fútbol (RFEF). L’organisme estatal no sols va vetar inicialment la presència dels Estats Units, per motius externs sense cap tipus de justificació, sinó que va amenaçar amb demanar sancions a la FIFA quan es va assabentar que Costa d’Ivori estava disposada a venir a jugar el dia 14 d’octubre a Barcelona.
La FCF ha intentat altres alternatives perquè la selecció catalana de futbol jugués un partit amistós en la mateixa data, però l’actitud intransigent de la RFEF, que no ha donat cap alternativa per disputar l’encontre, n’ha impedit la celebració. Des de la FCF volem agrair les nombroses mostres de suport rebudes per les institucions públiques, la gent del futbol català, clubs, directius, jugadors, tècnics, àrbitres, així com moltíssims ciutadans i ciutadanes de Catalunya i algunes federacions territorials de la resta de l’Estat.

La FCF vol reiterar que el seu objectiu no és només a curt termini. La FCF està treballant i treballarà en diferents àmbits per aconseguir que el dret a decidir quan pot jugar la selecció catalana li sigui reconegut en el futur.”

Federació Catalana de Futbol