01.10.07

La Plataforma, al Correllengua ’07

Presència activa a Collbató

La Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes va ser present el passat cap de setmana en un dels actes del Correllengua ’07, a la localitat de Collbató. Divendres 28 de setembre, el nostre vicepresident Sergi Blázquez, va participar a la Sala Cultural en la xerrada La llengua i la cultura catalanes en la societat civil, juntament amb Toni Trobat (Obra Cultural Balear), Gerard Fernández (Plataforma pel Dret a Decidir) i Pere Maians (CAL). Hi van assistir una cinquantena de persones.
L’endemà, dissabte 29, Collbató va acollir jocs infantils, múltiples activitats i també una mostra d’entitats. La Plataforma hi va tenir un stand que va rebre una important afluència de públic. Una de les activitats que s’hi va poder veure va ser “Marca un gol a Espanya”. Centenars de persones es van animar a xutar a porteria i mostrar el seu malestar per la postura intransigent de la Real Federación Española de Fútbol, prohibint la celebració del Catalunya-EUA, previst pel proper dia 14 d’octubre.