01.10.07

La Federació Basca denuncia moviments per frenar les Seleccions Nacionals

Campanya contra Catalunya i Euskadi

En una entrevista al diari Deia, el president de la Federació Basca de futbol, Iñaki Dobaran, ha manifestat que “si la selecció espanyola vol disputar partits internacionals i les autonòmiques també, a la RFEF apareix un cert malestar. Hi ha una campanya perquè no creixin ni vagin a més els partits d’Euskadi, Catalunya o de qualsevol altra selecció”.
Dobaran assegura que la seva federació ha viscut tota la polèmica al voltant del partit entre Catalunya i EUA “del mateix costat que ells, perquè ens podia haver passat a nosaltres. Afortunadament, fins ara, quan hem volgut jugar, hem jugat. Ens fa pena i ràbia que succeeixin aquestes coses. Per què volem jugar en dates FIFA? Perquè qualsevol dia la Lliga de Futbol Professional (LFP), que cada vegada mana més al futbol professional, suprimirà l’aturada de Nadal, amb la qual cosa ens quedarem sense dates per disputar el partit. Ja tenim problemes perquè aquest any entre una jornada i una altra hi ha molt poc temps”.