01.10.07

Almudena Cid s’imposa en la Copa Internacional representant Catalunya

Cid fa bons els pronòstics

La gimnasta basca Almudena Cid va fer bons els pronòstics i es va adjudicar aquest diumenge la Copa Internacional de Catalunya de Gimnàstica Rítmica. La competició va tenir lloc al pavelló Barris Nord de Lleida, i va comptar amb un cartell d’autèntic luxe. Cid hi va prendre part en l’equip de la Federació Catalana i va dominar des del primer moment, demostrant la seva qualitat i superioritat tècnica. Es va imposar en els quatre exercicis disputats (corda, cèrcol, cinta i maça), va sumar un total de 71,365 punts, i es va assegurar la primera posició final, compartint podi amb la russa Olga Stryuchkova i la búlgara Monika Mincheva. Les lleidatanes Núria Artigues i Ester Escolar també van tenir una actuació força destacada.