28.09.07

El Catalunya-EUA, víctima de factors aliens a l’esport

El Parlament lamenta el vet

El Parlament de Catalunya ha aprovat aquest divendres una proposta de resolució del debat de política general en la qual lamenta que posicionaments aliens a l’esport hagin impossibilitat la celebració del partit amistós Catalunya-EUA.
La proposta, presentada per CiU, deia textualment això: “El Parlament de Catalunya lamenta que posicionaments aliens a l’esport hagin impossibilitat la celebració del partit amistós de futbol entre les seleccions nacionals de Catalunya i dels Estats Units, i insta el govern per a què treballi en favor del reconeixement internacional de les seleccions catalanes, atenent les competències exclusives que, en l’àmbit dels esports, disposa la Generalitat”. Avui, aquesta proposta ha estat aprovada a la Cambra.