28.09.07

Campionat internacional d’icestock a Dinamarca

Servirà de preparació per l’International Cup ‘4RB

La selecció Catalana d’Icestock participa aquest dissabte al campionat internacional “Cup-HVIDOVRE 2007” organitzat per la Federació Danesa d’Icestock (Dansk Isstok Forbund). La selecció nacional catalana tindrà com a rivals països com Finlàndia, Noruega, Suècia, Alemanya i Dinamarca.
Catalunya ha estat convidada per primera vegada en aquest campionat amb una llarga història en el circuit internacional i que servirà de preparació per la segona edició del International Cup ‘4RB’, el primer trofeu català d’Icestock inclòs en el calendari internacional d’aquest esport. Aquest campionat està organitzat per l’Associació Icestock Catalunya i se celebrarà a Puigcerdà el proper 27 d’Octubre.

En imatge, una foto del 1er International Cup “4RB” celebrat a l’Skating de Barcelona el passat mes d’octubre de 2006. Catalunya es va enfrontar a Dinamarca, Txèquia i Suïssa.