26.09.07

I Copa Internacional de Catalunya de gimnàstica

Almudena Cid competirà amb la selecció catalana

Aquest proper diumenge dia 30 de setembre a partir de les 17:00h la gimnàstica rítmica pren protagonisme a Lleida. Tot és a punt al Pavelló Barris Nord per la disputa de la I Copa Internacional de Catalunya-Trofeu Ciutat de Lleida que organitza la Federació Catalana de Gimnàstica.
Catalunya competirà conjuntament amb 6 seleccions més: Bulgària, França, Portugal, Itàlia, Rússia i Eslovènia. Està confirmada la participació d’Almudena Cid, que té llicència de la Federació Catalana de Gimnàstica, i competirà amb la nostra selecció. Representaran també Catalunya: Núria Artigues, Marina Fernández i Ester Escolar. El programa de competició el formen 4 exercicis lliures: de corda, cèrcol, maces i cinta. Aquest esdeveniment s’emmarca en les actuacions de promoció internacional del nostre país com a seu d’importants esdeveniments, i de difusió d’aquest esport, en aquest cas de la modalitat de rítmica individual en categoria sènior. El Pavelló Barris Nord de Lleida es troba a la Carretera de Corbins s/n.