25.09.07

Laporta reclama Seleccions

A ‘El Larguero’ de la Cadena SER

Joan Laporta va ser molt clar ahir en una entrevista a ‘El Larguero’ de la Cadena SER. Preguntat per la possibilitat que la Selecció Catalana de futbol pugui competir oficialment, el president del Barça va assegurar que “seria un somni veure Catalunya jugant un Mundial. Escòcia ho pot fer i el Regne Unit no pateix cap crisi ni es desmembra”. Laporta va aclarir que aquest desig no és, en absolut, excloent. És conscient que el club reuneix aficionats d’ideologies i origens molt diversos, i ho respecta. Però en el seu cas particular, desitja poder veure Catalunya lluitant per entrar en una Eurocopa o un Campionat del Món.
Laporta va afegir també que aquest és un sentiment que s’està fent cada cop més gran a Catalunya per “la situació complicada que travessa el país els últims temps: llargues apagades, trens que s’espatllen i un aeroport que no ens acaben de traspassar. De vegades tenim la sensació que només servim per a pagar”. El màxim mandatari blaugrana creu que no només els catalans de bressol, sinò també els immigrants “volen més autogovern i poder de decisió, perquè això afectarà positivament el seu dia a dia”. Laporta, que va tornar a assegurar que ara per ara no contempla la seva entrada en política, també va tenir paraules per José Luis Rodríguez Zapatero: “creia que era un ferm defensor de l’estat plurinacional, però al final no ho hem vist ni de lluny”.