17.09.07

Cada cop menys opcions

El Catalunya-EUA, molt difícil

El president de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Roche, és poc optimista respecte el partit que havia d’enfrontar les seleccions de Catalunya i els Estats Units el proper 14 d’octubre. En declaracions aquest dilluns a Catalunya Ràdio, Roche va manifestar que “ara mateix és molt difícil, per no dir impossible, que es pugui disputar aquest partit”. La Real Federación Española de Fútbol es continua mostrant intransigent, malgrat les abundants mostres de rebuig per la seva decisió de vetar el partit.
Tot i les crides dels polítics del nostre país, i malgrat les nombroses cartes enviades a aquest organisme pels clubs catalans, per la Federació dels Estats Units i la Federació Catalana, i per milers de ciutadans, l’única resposta que ha donat la RFEF ha estat un fax adreçat a FCF on simplement reitera la decisió presa ara fa quinze dies de prohibir la celebració d’aquest partit. Així doncs, ara per ara, sembla molt difícil que aquest partit es pugui disputar, com a mínim en la data prevista inicialment.