14.09.07

La RFEF molt molesta per l’allau de cartes i correus

Els hi arriben 15.000 correus i 10.000 cartes

A Ángel María Villar, president de la Real Federación Española de Futbol, li estem deixant clar que la decisió de prohibir el Catalunya-EUA del dia 14 d’octubre no ha agradat gens als ciutadans catalans. Segons informa avui el diari Avui, a la RFEF hi ha ”malestar” perquè el servidor informàtic està a punt de bloquejar-se després que més de 15.000 persones hi hagin enviat correus de queixa. Però això no és tot, a través del correu ordinari també els van arribant les cartes firmades, amb nom i DNI, que vam donar al nostre stand d’Arc de Triomf de Barcelona durant la Diada.

La Plataforma, impulsora de totes dues iniciatives, agraeix el suport rebut però continua demanant, als que encara no ho han fet, que seguim intensificant el nostre sentir contra una decisió que és il·lògica i va en contra de la llibertat i els sentiments de cadascú. Volem veure la nostra selecció, i esperem que així pugui ser!

Gràcies a tots i a totes! Junts l’acabarem portant!

Veure notícia al Diari Avui