13.09.07

La Selecció de futbol australià, a la EU CUP

Campionat d’Europa a Hamburg

La Selecció Catalana de futbol australià prendrà part aquest cap de setmana (15 i 16 de setembre) en la EU Cup 2007, que es disputarà a la ciutat alemanya d’Hamburg. Serà la seva segona participació en aquest torneig, després que hi debutés ara fa dos anys a Londres, coincidint amb la seva admissió a la Aussie Rules Europe.
En aquesta EU Cup hi prendran part, a banda de Catalunya, Anglaterra, Alemanya, França, Gal·les, Suècia, Àustria, la República Txeca, Bèlgica, Finlàndia, Holanda, Croàcia i Àustria. La nostra Selecció debuta dissabte a les 10:30h contra Finlàndia i una hora més tard jugarà el segon partit contra Croàcia. L’objectiu, malgrat la dificultat d’enfrontar-se a seleccions molt més experimentades, és acabar entre la 7ena i la 10ena posició final. Catalunya desplaça a Hamburg un equip de 15 integrants, tots catalans, dirigits per l’escocès Douglas Pate. Els nostres millors homes són Pere Moliner, Micky Rodríguez i José Madico.

També hi prendrà part un equip espanyol, els Bulls, que ha rebut una invitació de l’organització. En qualsevol cas, no es podria parlar exactament d’una selecció espanyola, ja que encara no existeix cap federació espanyola d’aquest esport. Els Bulls estan integrats majoritàriament per jugadors de futbol americà dels Osos de Madrid.