13.09.07

Definit l’equip català de Pitch & Putt per a l’Europeu

El passat 15 d’agost es va celebrar al Pitch & Putt Platja d’Aro les proves classificatòries per a definir l’equip català que estarà present al V Campionat d’Europa de Pitch & Putt que es celebrarà a la localitat italiana de Chia, a la illa de Sardenya, organitzat per la European Pitch & Putt Association (EPPA) de la que en forma part la Federació Catalana de Pitch & Putt.
Setze jugadors de tot Catalunya van participar a la maratoniana jornada on van arribar a jugar 5 recorreguts de 18 forats per a guanyar-se la classificació. Hi participaven els vigents campions de Catalunya individuals, tots els que han format part de la selecció en les dues copes del món que ha guanyat Catalunya i els jugadors que han demostrat millor nivell de joc en haver guanyat alguna de les proves del rànquing 2007.

Els jugadors que van guanyar la plaça i formaran part de l’equip català són:
Marc Lloret del P&P Platja d’Aro (Baix Empordà)
Fernando Cano del P&P Gualta (Baix Empordà)
David Solé del P&P Cambrils (Baix Camp)
Joan Poch del P&P Franciac (La Selva)
Daniel Coleman del P&P Can Rafel de Cervelló (Baix Llobregat)
Jordi Serra del P&P HCP1 de Sant Andreu de Llavaneres (Maresme)

Aquests 6 jugadors representaran als 14.600 jugadors amb llicència de Pitch & Putt. El gran objectiu pels catalans és millorar la tercera plaça obtinguda en l’Europeu del 2005 a Holanda i intentar batre per primer cop en competició europea als Irlandesos, gesta que encara ningú ha aconseguit. Irlanda ha estat campiona d’Europa en les quatre edicions anteriors i únicament ha estat batuda una vegada en competicions oficials. Va ser Andorra qui en la IIa Copa del Món els va guanyar en semifinals de forma sorprenent.