12.09.07

3.500 persones recullen la carta de protesta per enviar a la RFEF

El circuit participatiu també un èxit

En el marc de la Diada Nacional de Catalunya, a l’stand de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes d’Arc de Triomf, s’han repartit les 3.500 cartes i sobres preparades per protestar contra el vet del Catalunya-EUA. La iniciativa ha estat un èxit i ha superat totes les expectatives.

Per internet, gairebé 11.000 persones han enviat el seu e-mail de protesta a través del nostre web: www.seleccions.cat

Durant tot el dia, al nostre stand, hi ha hagut també un circuit participatiu adreçat als més petits i on han pogut jugar a alguns dels esports on Catalunya competeix oficialment (futsal, pitch&putt, icestock, korfbal, hoquei patins). De regal, s’han endut una samarreta sota el lema: ”Una nació, una Selecció”.