06.09.07

“Catalunya-EUA, per què no?”

Pancarta a la Copa Catalunya

La Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes va aprofitar la segona semifinal de la Copa Catalunya de Futbol, que dimecres a la nit va enfrontar el FC Barcelona i el Girona FC a Palamós, per expressar públicament el seu rebuig a la decisió de la RFEF de prohibir el Catalunya-Estats Units del 14 d’octubre.
Just abans de l’inici del partit i també a la mitja part, es va desplegar una gran pancarta de 5 per 20 metres a la gespa de l’Estadi Municipal, amb la consigna “Catalunya-USA, per què no? Why Not?”. Aquesta, però, no va ser l’única pancarta a l’estadi. N’hi va haver de diverses, fetes pels aficionats, com per exemple una on s’hi podia llegir “Villar, volem la nostra selecció, no la teva”. Així doncs, van ser nombroses les mostres de suport cap a la Federació Catalana de Futbol.