05.09.07

Campanya en protesta per la prohibició del CAT-EUA

Envieu un correu a la RFEF

La Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes posa a la teva disposició l’oportunitat d’enviar un correu de protesta a la Real Federación Española de Futbol arran del vet del partit entre Catalunya i els Estats Units. Des de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes manifestem el nostre suport a la Federació Catalana de Futbol i rebutgem enèrgicament la decisió presa per la Real Federación Española de Futbol de prohibir el partit del 14 d’octubre.
Exigim que esmenin aquesta manifesta arbitrarietat comesa i respectin els drets dels esportistes catalans a competir amb la seva selecció. Davant d’aquesta actitud intolerable de la RFEF la Plataforma convida a manifestar a tothom que ho vulgui la seva indignació enviant correus de protesta al President de la RFEF i màxim responsable de la decisió, Ángel María Villar Llona.

A més, durant la celebració de l’11 de Setembre, en el nostre stand situat a l’Arc de Triomf de Barcelona, posarem a disposició de tot aquell que ho vulgui el mateix escrit amb un sobre adreçat al president de la RFEF, per tal que la reivindicació es faci també per correu postal.

L’escrit arribarà automàticament a la bústia electrònica de la RFEF ( rfef@rfef.es).

Envia la teva protesta des d’aquí

També us invitem a fer arribar les vostres queixes mitjançant carta convencional adreçant-les a:

Angel Mª Villar Llona
Presidente de la Real Federación Española de Futbol
Ciudad del Fútbol Español
C/ Ramón y Cajal, s/n
28230 LAS ROZAS (Madrid) – ESPAÑA