05.09.07

Barça i Espanyol, amb la Selecció

Enviaran cartes a la RFEF

El FC Barcelona i el RCD Espanyol contactaran amb la Real Federación Española de Fútbol, per instar-los a reconsiderar la seva prohibició del Catalunya-Estats Units. Tal i com ha confirmat el president blaugrana Joan Laporta aquest migdia en roda de premsa, el Barça enviarà una carta a aquest organisme demanant que faci marxa enrere i permeti la disputa del partit. Qui ja ha enviat aquesta carta és l’Espanyol. Una carta on s’exposen diversos arguments, com que el vet suposa un clar perjudici pel futbol modest a Catalunya, perquè els ingressos dels amistosos de la Selecció Catalana reverteixen directament en el futbol base i de formació. Dimarts, tant el President del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, com Jordi Roche, president de la FCF, van demanar el màxim suport per intentar que la RFEF reconsideri la seva postura. Avui els dos principals clubs de futbol de Catalunya ja s’han pronunciat.