04.09.07

Catalunya torna a casa

Eliminats del Mundial de Futsal

La selecció catalana de futbol sala ha acabat la seva primera participació al Mundial amb una nova derrota, en aquest cas per 6 a 1 davant Paraguai. Una derrota previsible, tenint en compte que els paraguaians són els campions del món i que en els dos partits precedents havien marcat més de 16 gols. Malgrat la contundència del marcador final, cal destacar la bona imatge que han donat els nostres, que han aguantat molt bé durant el primer temps, i que fins i tot han arribat a avançar-se al marcador amb gol de Xavi Sánchez. Al final, però, s’han fet bons els pronòstics, i el rival ha estat molt superior.
D’aquesta manera, els de Juan Antonio Fernández acomiaden la seva participació a la primera fase, tercers del grup B i amb un punt, el sumat al segon partit contra Xile (7-7). Tot i això, la valoració és positiva, tenint en compte que és tot just el primer cop que els catalans prenen part al campionat del món, i que al seu grup tenien tres equips sud-americans, que actualment estan força per sobre de la resta de seleccions.

Els quarts de final tindran ara aquests enforntaments: Argentina-Equador, Colòmbia-Bolívia, Paraguai-Bèlgica i Perú-República Txeca.