03.09.07

Debut amb derrota al Mundial de Futsal

Ensopegada inicial

La selecció catalana de futbol sala s’ha estrenat amb mal peu al IX Mundial de Futsal, que se celebra a la província argentina de Mendoza. Els de Juan Antonio Fernández han caigut per 2 a 5 davant d’Equador (amb gols de Matamoros i Isi) i necessiten un resultat positiu aquesta propera matinada contra Xile si volen manenir opcions de passar a quarts de final. El seleccionador català ha lamentat aquest mal debut, perquè al seu entendre els equatorians no són un equip superior. Probablement els catalans s’han vist traïts pels nervis en el seu debut en un esdeveniment com és un campionat del món. Prèviament a aquest partit, la selecció catalana ha participat en la cerimònia d’inauguració, on ha desfilat amb la Senyera i ha pogut escoltar l’himne de Els Segadors .
Fotografia: Avui.cat