03.09.07

Caldrà un miracle

La classificació per a quarts, molt complicada

La selecció catalana de futbol sala ho té molt difícil per classificar-se per als quarts de final del Mundial de Futsal. Aquesta passada matinada, la selecció de Juan Antonio Fernández ha empatat a 7 contra Xile (amb gols de Matamoros (2), Xavi Sánchez (2), Kaki, Collboni i Isra), i amb aquest empat i la derrota de la primera jornada, suma un punt. Ara mateix són tercers del Grup B i estan obligats a guanyar avui el Paraguai (a les 02:30h, hora catalana) i esperar que Equador no guanyi Xile. Guanyar els paraguaians, els campions del món, serà una tasca gairebé impossible, perquè fins ara han aconseguit dues victòries per golejada: 18 a 1 contra Xile i 17 a 6 contra Equador. Tot i això, els catalans no descarten donar la sorpresa.
La nota positiva de l’empat en la segona jornada és que la selecció catalana ha aconseguit la permanència al Mundial i, per tant, serà present en la pròxima edició. Al partit d’avui hi han assistit unes 2.000 persones, amb una bona representació de seguidors catalans a la graderia.

Fotografia: Avui.cat