29.08.07

Compte enrere pel Mundial de Futsal

Catalunya aspira a tot

El proper cap de setmana, a la província argentina de Mendoza, comença el Mundial de Futbol Sala, organitzat per l’Associació Mundial de Futsal. Catalunya participarà per primer cop en aquesta cita, després de la seva admissió com a membre de ple dret de l’AMF l’any 2006. L’equip de Juan Antonio Ferández, vigent subcampió d’Europa i recentment sisè classificat a la Copa del Món de Rússia, aspira a convertir-se en la revelació d’aquest Mundial.
Catalunya estarà enquadrada dins del Grup B, juntament amb el Paraguai, Equador i Itàlia. Dissabte 1 de setembre, a la ciutat de Maipú, els catalans debutaran contra Equador a les 01:00h (hora catalana). Diumenge dia 2 jugaran, també a Maipú, el segon partit contra Xile, a les 23:00. I dilluns dia 3, a la ciutat de Luján i a les 22:00, tancaran la primera fase contra Paraguai. El seleccionador català situa els equips sud-americans per sobre dels europeus, i per això considera que la primera fase serà complicada de superar. Tot i això, creu que porta un equip molt compensat i motivat, i creu que poden ser la sorpresa del torneig. Abans de marxar, el dilluns 27 d’agost, la Secretària General de l’Esport, Anna Pruna, va rebre una delegació del combinat català encapçalada pel tècnic, i els va desitjar sort de cara a aquesta cita.

Podreu seguir puntualment les evolucions de la nostra selecció a www.seleccions.cat i també a l’espai web de l’Associació Mundial de Futbol Sala