23.07.07

Reunió Plataforma i Federació Catalana de Tennis de taula

La propera Copa del món es farà a Barcelona

La Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes i la Federació Catalana de Tennis de Taula mantenen des de fa temps unes excel·lents relacions. Jordi Prat, president de la Federació Catalana de Tennis de Taula, va voler obsequiar a Xavier Vinyals, president de la Plataforma Proseleccions Esportives i Sergi Blàzquez, vicepresident, (a la dreta a la fotografia) amb unes litografies. La propera Copa del món de tennis de taula que es celebrarà a Barcelona el 12, 13 i 14 d’octubre va ser un dels temes de conversa. És innegable el ressò que tindrà la ciutat i el país arreu del món i la importància de l’esdeveniment.
Tot i que la Federació Catalana de Tennis de Taula no està encara reconeguda oficialment, organitza, sempre que pot, partits internacionals de la nostra selecció i confia en breu poder ser admesa a la internacional. Fent memòria cal explicar, per exemple, que es va crear abans la Federació Catalana de Tennis de Taula (1935) que l’Espanyola (1942).

Alguns dels partits internacionals de Catalunya es juguen a la seu de la Federació, al complex esportiu ”Reina Elisenda” de Barcelona, on hi llueix una pancarta de la Plataforma reclamant seleccions catalanes. Per cert, tots els amants al tennis de taula podeu gaudir d’aquestes instal·lacions i jugar-hi per un preu molt assequible.