23.07.07

Comunicat de la Plataforma en relació amb la resolució del TSJC entorn a l’anunci de la samarreta

Barcelona, a 20 de juliol de 2007

En relació amb la resolució del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) sobre el recurs d’apel•lació que va interposar el Consell Audiovisual de Catalunya (CAC) davant la suspensió cautelar de l’anunci de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, aquesta entitat vol manifestar el següent:

1)El nostre respecte més escrupolós pel procés judicial en curs, encara en tràmit, i per la sentència final a què es pugui arribar.

2)Quan tinguem coneixement de la sentència definitiva sobre la legalitat o no de l’emissió d’aquell anunci, només aleshores, valorarem si apostem novament per l’emissió dels anuncis pendents o si decidim fer-ne un de nou.

3)Independentment de la forma, ens reiterem en el fet que el fons de l’anunci descriu una realitat incontestable: que les federacions espanyoles són les que bloquegen i impedeixen amb la seva acció política la participació general de les seleccions catalanes en competicions internacionals.

4)A ningú no estranya que el partit dels Ciutadans-Partido de la Ciudadanía estigui en contra de les seleccions catalanes. Així doncs, suposem que si mai esdevé un partit majoritari o de govern a Catalunya voldrà gestionar de forma diferent a l’actual els recursos públics dedicats a matèria esportiva, tot finançant, encara de manera més important, les seleccions espanyoles.

5)Comprenem també que la delicada situació interna del partit espanyolista Ciutadans-Partido de la Ciudadanía, els obligui a desviar l’atenció cap a altres qüestions fora d’aquesta complicada dinàmica interna.

6)Les seleccions catalanes reconegudes internacionalment són un objectiu majoritari de la societat catalana en general i de l’esport català en particular. Oposar-s’hi és negar un clar benefici per l’esport català.

Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes.