19.07.07

Quarta prova del Mundial de curses de Muntanya

Continua la defensa del títol

L’estació andorrana de Vallnord acollirà el proper cap de setmana la quarta prova de la Copa del Món de curses, la Buff Sky Runner. La selecció catalana, defensora del títol assolit l’any 2006, buscarà un bon resultat que li permeti mantenir-se al capdavant de la classificació general.
Al combinat de la FEEC veurem el debut aquest any de l’actual subcampió individual de la competició, Agustí Roc, i també de Killian Jornet i Jessed Hernéndez. Amb ells, veurem Adolf Aguiló, Xavier Cadena i el mallorquí federat català Tòfol Castanyer, actual líder del ranquing masculí. Mònica Ardid serà la nostra representant femenina.

Després de la de Vallnord, només restaran quatre proves més de la Copa del Món: la dels Dolomites (Itàlia) la setmana vinent, les del Japó i Malàisia, i la de Zegama-Aizkorri (País Basc)