17.07.07

Preparant l’Europeu de Pitch & Putt

Catalunya definirà aquest estiu la seva convocatòr

La selecció catalana de Pitch & Putt jugarà del 18 al 21 d’octubre el cinquè Campionat d’Europa per equips a la localitat italiana de Chia, a l’illa de Sardenya. El torneig l’organitza l’European Pitch & Putt Association (EPPA), de la qual forma part la Federació Catalana de Pitch & Putt.
Per a definir l’equip català, el seleccionador Xavier Ponsdomènech ha preseleccionat 16 jugadors que faran proves o trials que definiran els 6 jugadors que estaran a l’europeu. Les proves es faran al Pitch & Putt Platja d’Aro el 15 d’agost. A la llista hi ha els vigents campions de Catalunya individuals, tots els que han format part de la selecció en les dues copes del món que ha guanyat Catalunya i els jugadors que han demostrat millor nivell de joc en haver guanyat alguna de les proves del rànquing 2007.

El gran objectiu pels catalans és millorar la tercera plaça obtinguda en l’Europeu del 2005 a Holanda i intentar batre per primer cop en competició europea als Irlandesos, gesta que encara ningú ha aconseguit. Irlanda ha estat campiona d’Europa en les quatre edicions anteriors i únicament ha estat batuda una vegada en competicions oficials. Va ser Andorra, qui en la IIa Copa del Món els va guanyar en semifinals de forma sorprenent.