09.07.07

Narcís Capdevila guanyador del Concurs de les Seleccions Catalanes

S’emporta un viatge al Brasil per a dues persones, amb estada inclosa, per veure el debut oficial de la selecció catalana absoluta masculina d’hoquei patins a l’Amèrica del Sud a finals d’octubre.

El concurs organitzat conjuntament per la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes i el diari Avui ja té guanyador. Després del sorteig entre tots els encertants de les 10 preguntes que formulàvem cada dilluns al voltant de les nostres seleccions l’afortunat és el Narcís Capdevila. Actualment es troba a Miami per motius laborals però ens mostra la seva alegria pel premi tot fotografiant-se orgullós des d’allà amb l’estelada. ”Seleccions Catalanes és llibertat” és el missatge reivindicatiu que vol fer arribar a tothom abans d’emprendre aquest esperat viatge per veure el debut oficial del combinat català a Recife! Moltes felicitats i a disfrutar-ho!