09.07.07

Èxit del twirling català

Tercers per equips a l’Europeu d’Holanda

La selecció catalana de twirling, que per primer cop participava al campionat d’Europa amb la nostra bandera i sota el nom de Catalunya, va aconseguir uns resultats històrics a la ciutat holandesa de Den-Bosch. En la modalitat per equips, la més important del torneig, Catalunya va acabar tercera i es va penjar la medalla de bronze, només superada per França i Itàlia, les dues grans favorites.
A banda, en les altres categories, Catalunya va acabar cinquena en la modalitat de grups, quarta en parelles sènior, i va assolir diverses posicions de mèrit en les modalitats individual masculina i femenina, tant en júnior com en sènior. Després de tres dies de competició, i amb aquests grans resultats, l’equip català torna a casa amb una cinquena posició final en aquests campionats.

Més informació www.twirlingcat.com