09.07.07

El Idrissi campió del món de full contact

S’acomiada amb una victòria

Mohamed El Idrissi s’ha proclamat campió del món de Full Contact WKL per segona vegada consecutiva al derrotar a Luis Neves (Brasil) al Pavelló Municipal de Manlleu. Neves, recordem que substituïa a l’aspirant oficial, Bob Campbell, provinent de Nova York, que es va lesionar pocs dies abans. El combat, que estava previst que fos de 12 assalts de 2 minuts es va aturar al 6è pels àrbitres ja que Neves només feia servir les mans i no els peus com marca el reglament.
El Idrissi va sortir molt decidit des del primer assalt, amb tota l’afició al seu favor, i la seva pressió no va deixar pensar al seu adversari. Moltes persones de la comarca i de fora es van desplaçar fins a Manlleu per veure el que ha estat l’últim combat de El Idrissi com a professional del full contact després de 15 anys de competició. Actualment i fins que no s’enfrontin Luis Neves (Brasil) i Bob Campbell (EEUU), El Idrissi continua tenint al seu poder el títol de campió del món. Des de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes el felicitem per aquesta brillant trajectòria defensant els colors de Catalunya i que ha finalitzat revalidant el títol de campió del món.