05.07.07

Pluja de medalles al Mundial de Taekwondo

Èxit català a Birmingham

El passat cap de setmana es va celebrar a Birmingham (Anglaterra) el 8è Campionat del Món de Taekwondo, on hi van participar prop de 70 seleccions i 2.000 esportistes. La Federació d’Arts Marcials de Catalunya hi va prendre part amb un total de 8 participants, 6 nois i 2 noies. El balanç de la selecció catalana en aquest campionat va ser excel·lent. Va acabar en primera posició del rànquing mundial de l’estil WTF, superant potències com Corea, Turquia, Alemanya o Anglaterra i va sumar un total de 7 medalles. Joan Ramon Casas, Emma Saura i Sònia Mateos van penjar-se l’or, Sergio Sánchez i Isaac Jordán van aconseguir la plata, i Joan Rivero i Nabil Eloguagari van guanyar dues medalles de bronze més per a la nostra delegació.

Més de 600 espectadors van gaudir d’aquestes jornades a l’Arena Indoor Stadium de la ciutat anglesa.