05.07.07

Catalunya-Angola d’handbol femení a Cerdanyola

L’entrada és gratuïta

El proper dissabte 7 de juliol se celebra a Cerdanyola, al Parc Esportiu Municipal Guiera, a les 18.30 h (en directe pel Canal 33) el partit internacional entre les seleccions nacionals absolutes femenines de Catalunya i Angola. Des de les 11 h del matí i fins just abans del partit, es realitzaran diferents actes de promoció i competició d’handbol, així com la concentració de final de temporada dels arbitres catalans. A les 17.30 h, minuts abans de la disputa de l’enfrontament, està previst l’acte de presentació del pla de millora de l’handbol femení a tots els clubs, tècnics, àrbitres, aficionats, mitjans de comunicació i institucions vinculades a l’esport català. Aquest acte serà presidit per la Secretària General de l’Esport, Sra. Anna Pruna i comptarà, entre d’altres, amb la presència del Sr.Sergi Blàzquez, vicepresident de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes.