04.07.07

A les portes del debut oficial

La catalana de twirling s’estrena a l’Europeu

La localitat holandesa de Den Bosch acollirà des de demà i fins diumenge el Campionat d’Europa de Twirling . En aquest torneig per primer cop la selecció catalana hi participarà oficialment i ho podrà fer amb el nostre himne i la nostra bandera. També en aquesta cita s’ha de rubricar la signatura definitiva entre la Federació Catalana de Twirling i la Confederació Europea de Twirling Baton que suposarà l’admissió de la nostra federació a tots els efectes.
Aquest dijous tindrà lloc la cerimònia d’inauguració i a partir de divendres es disputarà la competició. França, Itàlia i la selecció amfitriona, l’holandesa, surten a priori com les grans favorites, però la selecció catalana aspira a acabar també en les posicions capdavanteres, després del bon nivell demostra al Mundial de Roma del 2006, on es va assolir la sisena posició. Més informació www.twirlingcat.com