03.07.07

Color català al mundial de curses de muntanya

Líders en homes després de dues proves

La selecció catalana de curses de muntanya, campiona del món el 2006, comença a deixar clar que aquesta temporada lluitarà per revalidar el títol. La localitat de Corteno Golgi, als Alps italians, va acollir diumenge la segona prova del Mundial, les Buff Skyrunner World Series, una cursa d’alta dificultat amb distància de marató, on els atletes catalans van brillar.
En categoria masculina, la victòria va ser pel britànic Andrew Symonds i el van acompanyar al podi dos integrants de la nostra selecció, Marc Solà i Tòfol Castanyer. A la general, Castanyer passa a ocupar el liderat, després d’aquestes dues proves, amb 4 punts sobre el segovià Raúl García. Adolf Aguiló, per la seva banda, va fer 24è, i Xavier Cadena va haver d’abandonar per problemes físics.

Pel que fa a les noies, victòria de la francesa Corinne Favre, seguida de les italianes Emanuela Brizio i Daniela Vasalli. La catalana Anna Serra va finalitzar en una excel·lent quarta posició. Les dues pròximes proves tindran lloc el 22 de juliol a Andorra i el 29 del mateix mes a Canazei, novament a Itàlia.

Més informació a www.feec.org