27.06.07

Joaquim Blázquez, nou president de la Federació Catalana

Relleu al capdavant del korfbal català

Després de 12 anys hi haurà canvi a la presidència de la Federació Catalana de Korfbal (FCK). Toni Jurado, que ocupava el càrrec des de l’any 1995, no s’ha presentat a la reelecció i des d’ara ocuparà el seu lloc Joaquim Blázquez. La seva va ser lúnica candidatura al procés electoral; una candidatura de consens amb representants dels principals clubs de Catalunya.
A la seva nova junta comptarà amb Albert Vidaña com a Director General i amb altres membres de l’antiga directiva com Antonio Vargas, Sergio Perales, Carles Carnicero, Sílvia Mayo o Cristina Ruiz, entre d’altres.
El pròxim 13 de juliol, en l’assemblea extraordinària de la FCK, es presentaran els principals objectius d’aquesta nova etapa del korfbal català. Bàsicament, els principals punts seran intensificar el suport als clubs, potenciar l’esport de base i millorar la imatge i el prestigi d’aquest esport a Catalunya, amb la Selecció i la Lliga Catalana com a pals de paller.