21.06.07

Tamudo estaria ”encantat” de jugar amb la selecció catalana

El capità de l’Espanyol, Raúl Tamudo, mostra clarament els seus desitjos i explica ”sóc català, estimo Catalunya i si un dia tingués selecció pròpia i estigués per córrer darrera de la pilota, la defensaria encantat”. Raúl Tamudo, ho diu amb total normalitat en el seu llibre autobiogràfic ”Ànima de carrer”, que ha estat escrit pel periodista Tomàs Guasch.
Tamudo a més a més comparteix la postura de la Plataforma Proseleccions de no posar mai als esportistes entre l’espasa i la paret metre es treballa per aconseguir el reconeixement internacional ” el que tenim ara és la selecció espanyola i m’agrada jugar amb gent d’altres llocs. Andalusos, bascos, gallecs, extremenys, càntabres. Persones amb qui he passat moments inoblidables en la meva vida com aquella final olímpica”. Actituds com les de Tamudo posen de manifest les ganes de molts jugadors catalans de representar oficialment Catalunya i demostren que expressar els teus sentiments no és cap tabú sinó un dret que té cadascú. Ens alegrem que el màxim golejador de la història de l’Espanyol tingui ganes de defensar els colors de la nostra selecció!