19.06.07

Els clubs d’hoquei fan costat a la Selecció Catalana

La selecció catalana d’hoquei patins va participar dissabte passat en el Torneig de l’Sfèric de Terrassa i va rebre el suport dels més joves.
Per Josep Mª Barberà , seleccionador de base i femení, “els jugadors més joves necessiten uns referents, i la selecció catalana en pot ser un d’ells. Quan visitem els clubs el més important és oferir un bon nivell tècnic. Els més menuts són com esponjes. Ho capten tot i s’enduen una bona experiència de la nostra visita”.

Per a Quim Pastor , gerent de la FECAPA “la Federació Catalana no s’ha de dedicar només a la gestió i administració de les competicions. Cal que trepitgi el país i ajudi els clubs catalans en la seva tasca formativa. Ho fem amb els partits de la selecció, els clínics tècnics a domicili per a equips de base, els centres de tecnificació de Mollet i Vila-sana, i la formació de joves entrenadors.”