18.06.07

Sisens a la Copa del Món de FUTSAL

Catalunya acaba entre els millors

La selecció catalana de futbol sala ha acabat la seva participació en la Copa del Món de FUTSAL en una meritòria sisena posició. Els homes Juan Antonio Fernández van caure dissabte als quarts de final davant els actuals campions del món, el Paraguai, per un contundent 8 a 0. El seleccionador català reconeixia després del partit que probablement els seus jugadors havien acusat en excès la pressió de jugar contra els grans favorits i admetia que fins i tot havien sortit a jugar amb por.
Diumenge la selecció catalana va derrotar Israel per 7 gols a 5, i d’aquesta manera acaba el torneig sisena, una posició de mèrit tenint en compte que vuit dels dotze integrants de l’equip debutaven en un esdeveniment d’aquestes dimensions. Aquest dilluns l’equip viatja des de Neryungri cap a Iakutsk, i demà volaran cap a Barcelona. La seva arribada està prevista per dimecres a quarts d’onze del matí a l’Aeroport del Prat.