12.06.07

La selecció de futbol sala sabrà dijous si juga els quarts de la Copa del Món

Catalunya haurà d’esperar

La selecció catalana de futbol sala ha perdut contra l’Argentina el segon partit de la Copa del Món de FUTSAL que se celebra a Yakutia (Rússia). El seleccionador Juan Antonio Fernández ja havia avisat de l’alt nivell dels argentins, que han fet bons els pronòstics i malgrat que els catalans han plantat cara, s’han acabat imposant per 4 gols a 2. Xavi Sánchez -que ja porta sis gols en aquest torneig- i Isidro Vargas, han fet els gols de la nostra selecció.
Ara Catalunya haurà d’estar pendent del que passi dijous a l’Espanya-Argentina. Els catalans podrien passar als quarts de final com a primers del grup D, com a segons, o fins i tot quedar-ne fora, en funció del resultat d’aquest partit. El més probable, però, tenint en compte el nivell dels dos combinats, és que els argentins s’imposin als espanyols i per tant passin com a primers, deixant Catalunya segona. En aquest cas, els de Juan Antonio Fernández, probablement jugarien els quarts contra el primer del grup C, que tot indica que serà Paraguai, la vigent campeona del món.