11.06.07

La Selecció Catalana de Futbol Sala s´enfronta a l´espanyola i no passa res.

Comunicat oficial de la Plataforma

Aquesta matinada, a Rússia, en el marc de la I Copa del Món de FUTSAL, la selecció catalana ha jugat contra l´ espanyola . La catalana ha guanyat 5 a 3 i el món ha continuat girant, la borsa no ha fet catacrac i ni l’ONU, ni la Unió Europea ni els EE.UU no han hagut d’anunciar cap aplicació de mesures especials. Al Món no li ha interessat gaire tot plegat. I a Rússia, fora de l’interès per la competició, el President Putin tampoc n´ha fet ni cas.

I aquí i allà els diaris segueixen parlant del Madrid, del Barça, del Roland Garros i de curses de motos i de cotxes.

La normalitat és tanta, que de la victòria de Catalunya sobre Espanya només se n’ha destacat l’interès esportiu de la notícia.

Des de la Plataforma felicitem efusivament la selecció catalana i la seva federació, però també felicitem a la selecció espanyola i especialment al seu entrenador que ha exigit amb contundència el més normal del món: que la presentació de la selecció espanyola anés acompanyada de l’himne espanyol.

Fa poc va ser Gibraltar. Ara s’hi afegeix Catalunya. Les seleccions esportives espanyoles ja saben què es jugar oficialment contra aquestes seleccions i saben que no té més repercussió que la del resultat dins del campionat.

No ens cal continuar patint. Ara sabem del cert que les seleccions catalanes i espanyoles es poden enfrontar esportivament als estadis i que res no passa, el Món continua girant.

Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes